Stormur fra Bakkeholm DK2008108221 - Reserveret!


Ridehest vallak islænder 7 år tölt

Ukompliceret 4-gænger vallak på 7 år!

Far:  Nökkvi fra Ryethøj (9 for tölt og T2 stjerne på internationalt niveau)
Mor:  Harpa fra Kjarna - 2. kl.
Morfar:  Drafnar fra Akureyri

Ukompliceret 4-gænger med masser af tölt!

Ønsker du dig en reel og pålidelig yngre hest, du stadig kan være med til at uddanne uden at det hele bliver for svært, så tag et kig på Stormur…

Altid imødekommende og glad for at komme ud og hygge, nusse og få en ridetur – en dejlig hest med et godt og roligt gemyt!

Tölten er rentaktet og stærk, er endnu lettest i middel tempo, men han går fint både i langsomt og noget højere tempo. Jeg er ikke i tvivl om at han med mere træning får en vidunderlig fri tölt. Traven er rentaktet med store bevægelser. Galoppen er stor og blød og fungerer også fint i flere tempi, meget behagelig. Skridten er rigtig god med lange jordvindende skridt og godt rygsving. Stormur er endnu ikke så gammel og ikke færdigguddannet, han kan alle de grundlæggende sager med schenkelvigninger, versader og er fin for halve parader og schenkler, men mangler lidt styrke til rigtig at få ryggen og formen med i alle gangarter.

Stormur vil egne sig rigtig godt til dig der vil have en god ridehest der ikke er for svær teknisk og som er sjov at have med til undervisning, og som kan bruges op til middelklasser, samt Alrid og lign.

Pris: 35.000 kr.

t: 51 70 28 74
m: stutterifriis@gmail.com
a: Nellerødvej 4 | Helsinge