Særlige features


  • Alle materialer i absolut højeste kvalitet! Fjederbom i limtræ forstærket med stål, der gør sadlen elastisk og stærk, samt vegetabilsk garvet kalveskind.
  • Optimal komfort og støtte for både hest og rytter! Bredt kammer, samt E-Shape i paneler, knæpuder og sæde. Skal ikke omstoppes, bliver ikke hårdt, ændrer ikke form!
  • Close contact! En sadel der bringer dig utrolig tæt på hesten, så det er muligt at videregive meget præcise og fine signaler til hesten.
  • Bombredden tages der mål til, så sadlen passer perfekt til din hest uanset bredde. Sadlen har dog stadig en smal talje, der gør sædet utrolig behageligt og indvirkning lettere for rytteren.
  • Ændrer hesten sig eller får du en anden hest, kan bomvidden ændres efter behov.
  • Kort model der egner sig godt til korte heste. Fås i 16”-18,5”.
  • 2 års garanti på læder og 5 år på bommen. Da sadlen specialfremstilles i Italien, skal der påregnes en leveringstid på ca. 8 uger.
  • Fås i farverne sort, brun, rødbrun og newmarket (farveprøver kan ses). (På nogle af billederne ses farven Newmarket, der efter læderpleje får en meget smuk rødbrun farve).

Equipe Iceland


Equipe Iceland er den første model der blev lavet til islandske heste, og det er fortsat den mest solgte og den der passer flest heste.
Sadlen fås i et utal af kombinationer så den passer perfekt til dig og din hest. Equipe Island er unikt produceret til hver kunde!


Specielt ved Equipe Iceland er pasformen til både hest og rytter. Sadlen giver en bevægelsesfrihed til hestens skulder, som ikke mange sadler kan prale af, dette samtidig med at sadlen ligger hvor den skal eller lidt fremme. Ofte ses denne problemstilling når vi skal starte heste op og maven forhindrer sadlen i at ligge korrekt, herved trykker de fleste sadler hesten så den har svært ved at arbejde korrekt. Et problem som Equipe Iceland også ofte er velegnet til, er ved heste der har meget svag ryg- og skuldermuskulatur der ofte kan være svær at opbygge under en sadel, da mange sadler som regel fortsætter med at hindre muskulaturen i at arbejde korrekt.

En sag mere der gør Equipe Iceland speciel, er at den passer til så utrolig mange heste, dette er ganske usædvanligt! Equipesadlerne har generelt en meget kort anlægsflade mod hestens ryg, og selvom du i en model Iceland vælger en meget kort sadel, er der stadig utrolig meget plads i sædet til rytteren!

Har du prøvet en Equipe Iceland og er blevet forelsket, er der flg. ting der skal tages beslutning omkring inden en bestilling. Sædets størrelse, måltagning til bommens bredde, farve, dobbelt eller enkelt klap. Har du specielle behov til klappens længde og knæpudernes størrelse, kan der specialbestilles efter det.

Equipe Iceland er bygget på den gode gamle fjederbom i limtræ, forstærket med stål, hvilket gør sadlen meget elastisk og stærk så samme tid. En unik føling med hesten under ridning fremkommer med denne skønne bom og Equipes særlige E-shape panelsystem der tillader dig at komme tæt på din hest!

Fotos Equipe Iceland


Farver


Fås i følgende farver fra venstre:
Sort, New Market, Brun, Rødbrun

Pris Equipe Iceland


Dobbeltklap: 20.800 kr.
Enkeltklap: 21.800 kr.