Særlige features


  • Alle materialer i absolut højeste kvalitet! Forskellige bomtyper til forskellige typer af heste og behov.
  • Kun hele huder indkøbes og kun de absolut bedste får lov at blive din nye Equipe sadel! Alt læder og skind er vegetabilsk garvet hvilket tillader de naturlige bløde farvetoner at træde frem, samt andre af hudens naturlige træk. Denne naturlige og skånsomme garvning af alt læder og kalveskind betyder at der kan forekomme forskelligheder i tørhed, som du skal være opmærksom på når du skal pleje din sadel. Derfor anbefales det også at anvende Equipes egne plejeprodukter, da disse er specielt udviklede i samarbejde med garveriet af de anvendte huder. Det er vigtigt at holde godt øje med læderet, og give det korrekt pleje og beskyttelse afhængig af vejr og anvendelse.
  • Optimal komfort og støtte for både hest og rytter! Bredt kammer, samt E-Shape i paneler, knæpuder og sæde. Skal ikke omstoppes.
  • Close contact! En sadel der bringer dig utrolig tæt på hesten, så det er muligt at videregive meget præcise og fine signaler til hesten.
  • Bombredden tages der mål til (gælder ikke Emporio), så sadlen passer perfekt til din hest uanset bredde. Sadlen har dog stadig en smal talje, der gør sædet utrolig behageligt og indvirkning lettere for rytteren.
  • Ændrer hesten sig eller får du en anden hest, kan bomvidden ændres efter behov. (gælder ikke Emporio serien)
  • Kort model der egner sig godt til korte heste. Fås i 16”-18,5”.
  • 2 års garanti på læder og 5 år på bommen. Da sadlen specialfremstilles i Italien, skal der påregnes en leveringstid på ca. 8 - 10 uger.
  • Fås i farverne sort, brun, rødbrun og newmarket (farveprøver kan ses). (Emporio fås kun i sort og brun)

Equipe Eva


Equipe Eva er seneste skud på stammen til de islandske heste. Sadlen er udviklet i samarbejde med den svenske landsholdsrytter Eva Karin Bengtson og kom på markedet i 2011. Specielt ved denne sadel er en meget kort sadel med ekstrem støtte til rytteren. 

Dertil er der udviklet et specielt system hvor knæpuderne kan udskiftes så størrelsen passer efter rytter og hest. Knæpuderne tager kun et øjeblik at udskifte da de er påsat med velcro. Der er flere forskellige størrelser at vælge imellem og disse kan tilkøbes efter behov og koster under 600 kr.

Equipe Eva er bygget over en kunststofbom af høj kvalitet og med stor flexibilitet for at sikre både hest og rytter optimal komfort og føling gennem sadlen.

Bomvidden tages der mål til og den laves på bestilling. Bommen kan ligesom på Equipe Iceland ændres i tilfælde af at hesten ændrer sig markant eller sadlen skal passe en anden hest. Sædestørrelsen fås fra 16" med halve intervaller op til 18".

Equipe Eva


Farver


Fås i følgende farver fra venstre:
Sort, Brun, New Market, Mørk Brun

Pris Equipe Eva


21.400 kr