Særlige features


  • Alle materialer i absolut højeste kvalitet! Syntetbom forstærket med stål, der gør sadlen elastisk og stærk, samt vegetabilsk garvet kalveskind.
  • Optimal komfort og støtte for både hest og rytter! Bredt kammer, samt E-Shape i paneler, knæpuder og sæde. Skal ikke omstoppes.
  • Close contact! En sadel der bringer dig utrolig tæt på hesten, så det er muligt at videregive meget præcise og fine signaler til hesten.
  • Bombredden findes i 2 størrelser, +2 og +3, hvilket svarer til normal bredde og meget brede heste. De fleste af mine alm. rideheste bruger +2.
  • Kort model der egner sig godt til korte heste. Fås i 16,5”, 17” og 17,5”.
  • 2 års garanti på læder og 5 år på bommen. Da sadlen specialfremstilles i Italien, skal der påregnes en leveringstid på ca. 5 uger.
  • Fås i farverne sort, mørkebrun.

Equipe Emporio


Equipe Emporio blev udviklet som et billigere alternativ til Equipe Iceland, det er den også, men den er også så meget mere! Alt arbejde og læderkvalitet er i allerhøjeste kvalitet på samme niveau som Equipe Iceland, bommen er dog udskiftet med en syntetbom, som giver en anderledes pasform end træfjederbommen.

Med Emporio er der utrolig meget skulderfrihed, da den åbner dig meget op fortil, dette er jo ganske fantastisk især til de heste vi har med et stort skulderparti med stor bevægelse, der tidligere har været svære at finde en god sadel til!

Med Equipe Emporio går alt igen fra Equipe Iceland, dog er valgene blevet enklere og leveringstiden kortere, da sadlen i de mest alm. modeller er lagervare. Her vælger du blot mellem 3 sædestørrelser (16,5/17/17,5), 2 bomvidder (+2 og +3) og bare 2 farver (sort eller mørk brun).

Equipe Emporio er jeg blevet utrolig glad for, især da den supplerer Equipe Iceland utrolig godt. Med de 2 modeller i stalden kan jeg ride nærmest alle heste!

Equipe Emporio


Farver


Fås i følgende farver fra venstre:
Sort, Brun

Pris Equipe Emporio


16.700 kr